Jótékonysági bál

Báli köszönet


A Szülők és Nevelők közössége által szervezett Jótékonysági bál fergetegesen jól sikerült. A Közösségi Ház zsúfolásig megtelt, a jó hangulatot a nyolcadikos diákok és a szülők-pedagógusok közös táncán kívül a mulatni akaró jó társaság, a Rumba Roll zenekar hajnalig tartó talpalávaló muzsikája és a finom ételek együttesen szolgálták.

Vendégeink között örömmel köszönthettük Tirk Sándorné polgármester asszonyt, Ducsainé Fodor Edit és Braunné Bodnár Valéria óvodavezetőket. Endrész Árpádné igazgatónő köszöntő beszéde után tanulóink műsora következett, amely a bált megnyitó keringővel indult, majd iskolai életképek vetítésével és szülő-tanár tánccal folytatódott, s végezetül retróhangulatot idéző rock and roll-lal zárult.

A jókedv a tetőpontra a tombolahúzáskor hágott. Rekord mennyiségű tombolaszelvény fogyott, ami az árusításban résztvevő szülők munkáját dicséri, no meg a sok-sok csábító tombolatárgynak köszönhető.

Iskolánk Szülői Munkaközössége, Pedagógusai nevében szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik valamilyen formában segítségünkre voltak a Jótékonysági bál előkészületeiben és lebonyolításában. Mindannyiuk odaadó munkáját nagyra értékeljük és köszönjük!

Nagy örömöt okozott, hogy nagy érdeklődés kísérte a rendezvényünket. Megtisztelő számunkra, hogy sok szülőt, minden pedagógust és iskolai dolgozót, a környező települések és falunk vállalkozóit is a támogatóink sorában köszönthetjük.


Köszönjük minden támogatónknak, hogy felajánlásával, jelenlétével, munkájával hozzájárult a bálunk színvonalának emeléséhez, sikeréhez.