Nyeremény pizzázás

Az iskolai jelmezversenyre, mi negyedikesek is hatalmas izgalommal készültünk. Sikerült a titkos vágyunk! A zsűri a „törpék” produkcióját ítélte legjobbnak az alsó tagozatosok közül, vagyis mi lettünk az I. helyezettek. Nyereményünk pedig egy pizza parti volt, Szerencsen a Don Patyában.

Néhány nap múlva megszerveztük az utazást. Tanítás után indultunk. Tanító néni plussz programként kitalálta, hogy nézzük meg  a Csoki-szobor, és Régi-játékok kiállítást a Turisztikai Központban. Mindannyiunknak tetszett az ötlet. Csodálkozással figyeltük azokat a játékokat, amikkel szüleink, nagyszüleink, sőt dédszüleink is játszottak kisgyermekkorukban. Egyik sem hasonlított a mi kedvencünkhöz, a tabletthez vagy a mobiltelefonhoz.

Ezután elsétáltunk a pizzázóba, ahol megterített asztal várt ránk. Hamarosan illatoztak rajta az előre megrendelt XXL méretű finomságok, amihez még kólát is kaptunk. Ekkorra már megéheztünk, így mindannyian hozzá is fogtunk a lakmározáshoz. Közben jókat beszélgettünk, és élveztük a szép környezetet is. Az ínycsiklandó étellel degeszre tömtük a hasunkat. Fényképzéssel is sok pillanatát örökítettük meg ennek a közös osztályprogramnak, de az emlékeinkben is maradandó élményként raktároztuk el, hisz az alsó tagozatos korunk utolsó farsangi nyereményét élvezhettük.

4. osztály