Balatoni nyár

Iskolánk 30 tanulója vett részt július 03-08 között Zánkán az Erzsébet táborban. Színes és változatos programok vártak ránk. Megérkezésünk napján bírtokba vettük szálláshelyünket és feltérképeztük a tábort  

 Este ünnepélyes zászlófelvonással nyitottuk a tábort, amely zárásaként diszkóban vettünk részt. Másnap délelőtt táborismereti vetélkedőn vettünk részt, délután pedig várt ránk a Balaton. Ezt követően minden délután strandoltunk, a délelőttöket pedig foglalkozásokkal töltöttük. 

Szerdán a tábor egész területén óriási Kalandparkot állítottak fel, ahol önfeledten szórakozott mindenki. 

Csütörtökön tábori olimpia került megrendezésre, ahol a focicsapatunknak szurkoltunk. Az idei táborban is megrendezésre került a "Ki mit tud?", ahol Lukács Dorisz énektudásával nyűgözte le a zsűrit.

Az esti programok is változatos szórakozást biztosítottak számunkra. Volt színpadi előadás, táncház, koncert, diszkó is.

Szinte észre sem vettük és már el is telt a hét. Az ünnepélyes zászlóbontás jelezte, hogy vége ennek a nagyszerű hétnek és ideje csomagolni a hazautazáshoz. Pénteken fájó szívvel búcsúztunk a tábortól.

Gyönyörű időben, gyönyörű helyen tölthettünk el közösen egy programokban és élményekben gazdag hetet.