Farsang

2018. február 2-án tartottuk meg farsangi rendezvényünket. A programnak idén is a Közösségi Ház adott otthont. A hét tagú zsűrinek 12 fellépés közül három kategóriában kellett döntenie a legjobbakról. A produkciók bemutatását az 1. osztályosok kezdték csoportos jelmezükben. 

Az alsós osztályok Varázslókként (1. osztály), Gombákként (2. osztály), Indiánokként (3. osztály) és Földönkívüliekként (4. osztály) álltak színpadra. 

Idén egészen kevés egyéni fellépőt láthattunk, felvonultak a Hógolyók (Vágási Riana és Vágási Amira), a Kutya (Csóka Márk), a Bárány (Csizmadia Zoé) és a Gólya a háztetőn (Holcman Hanga). 

A felsős osztályok is színvonalas fellépéseket mutattak be, a jelmez mellett a zsűri az énekes-táncos előadásokat is méltatta. Így tekinthettük meg a Nyögdíjasokat (7. osztály), a Fegyház lakóit (8. osztály), 
a Struccokat (5. osztály) és a Banya tanyát (6. osztály).

A zsűri döntése szerint a 3 kategória győztesei:

Alsó tagozat: Indiánok (3. osztály)

farsang

Felső tagozat: Struccok (5. osztály)

farsang

Egyéni fellépők: Hógolyók (Vágási Riana és Vágási Amira)

farsang

Ezúton is köszönjük szépen Kostyál László plébános úr Képes gyermekbiblia felajánlását az egyéni fellépők első helyezésének.

A farsangi felvonulást követően a gyermekszervezet diszkót rendezett a lelkes résztvevőknek, ahol nem maradhatott el a seprűtánc és a limbóhintó sem.
A büfé finom, frissítő kínálatáról a 7. osztályos szülői közössége gondoskodott.

 

Jövőre is várjuk ötletes jelmezeiteket!