Mosolyt varázsoltunk...

Mosolyt varázsoltunk

 

Iskolánkban immár hagyomány, hogy karácsony előtt, gondolunk azokra a gyerekekre, akiknek a szeretet ünnepén nem lenne lehetősége egy szépen becsomagolt ajándékot boldogan bontogatni, izgulva azon, hogy: Vajon mit rejt? „Mit hozott a Jézuska?”.
Az idén a PontVelem és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által meghirdetett akcióhoz csatlakoztunk, mely az EMMI és a GLS támogatását is élvezte.
Ez alkalomból sok tanítványunk a már megunt, rég nem használt, de még jó állapotú játékait csomagolta be gondosan, bízva abban, hogy egy-egy kis társuknak mosolyt, örömet varázsolhatnak karácsonykor az arcukra.
Mindeközben valamennyien megtapasztalhatták, hogy saját arcukra is mosolyt varázsol az a boldogság, amit az önzetlen segítség érzése okoz.
Napokig gyűjtögettük az ajándékdobozokat, melyet dec. 8-án a GLS szállított el iskolánkból, hogy a szervezők időben eljuttathassák annak a 49 gyerkőcnek, akiknek mi szántuk.
Szeretnénk, ha olyan örömet okozna nekik kis ajándékunk, mint amilyen örömet mi éreztünk, miközben csomagoltuk
Ismeretlenül is nagy-nagy szeretettel fogunk rájuk gondolni a karácsonyfa alatt, miközben az izgalomtól kipirult arccal bontogatjuk saját ajándékainkat.