Jótékonysági bál

Iskolai Jótékonysági bál - 2019. február 23.

„Tégy meg minden jót, ami tőled telik,
Amilyen eszközzel csak tudod,
Amilyen módon csak tudod,
Ahol csak tudod,
Akivel csak tudod,
Ameddig csak tudod.”

/Wesley János/

Mindig vannak kezdeményezések, amelyeket érdemes támogatni. Ilyen évről-évre megújuló kezdeményezés immáron több mint 20 éve a tenni akarás az iskolás gyermekekért, azért, hogy a nevelő-oktató munka tárgyi feltételei gazdagodjanak, hogy egy-egy gyermekrendezvény megvalósulhasson, hogy a gyermekek jutalmakat kaphassanak, hogy eljussanak a tanuszodába, hogy változatos programokat szervezhessünk, hogy fogadhassuk a testvériskoláink diákjait …

123 jegy talált gazdára a Szülői Munkaközösségnek köszönhetően. Köszönöm minden szülőnek és pedagógusnak a sok munkát, időt, energiát, amit befektetett a bál szervezésébe, lebonyolításába. Hálás vagyok az anyagi támogatásért, a támogatói jegyek vásárlásáért, a tombolatárgyakért, az asztalra való italokért, a finom süteményekért, amelyekkel hozzájárultak támogatóink a bál sikeréhez! Külön felemelő a nagy érdeklődés, hogy ennyi jelenlévő: „első-bálozó” szülő, számtalan egykori tanítvány, fiatal a bálunkon való részvétellel is támogatta iskolánkat.

Úgy gondolom, a legnagyobb emberi értékek egyike az önzetlen adakozás tudása. Köszönöm, hogy iskolásainkért, az iskolánkért ilyen sokan megtették/megteszik ezt!
Nagy lelkesedéssel készültek a bálra a műsorban szereplők. Örömmel vettem, egyik tanítványunk – Müller Gréta – énekét, aki egy gyönyörű, érzelmes és egyben igaz dalt énekelt arról, hogy „Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni …. 


Azt gondolom, hogy ez a bál is egy olyan esemény volt, ahol lehetett élményeket gyűjtögetni, amiről majd lesz mit mesélni. Valakinek azt, hogy most táncolt először keringőt, vagy, hogy láthatta gyermeke első keringőjét, vagy, hogy iszonyatosan jól mulatott, vagy azt, hogy megnyerte a fődíjat…


 
A pedagógusok is szerepeltek, idevarázsolták a 80-as évek hangulatát, majd nyolcadikosaink báli nyitótánca következett, aztán a reggelig tartó mulatozáshoz a Rumba - Roll zenekar biztosította a talpalávalót. Önfeledten szórakozott mindenki hajnalig.

Prunyi Jánosné
intézményvezető