Megszépültünk

Örömmel jelentjük: MEGSZÉPÜLTÜNK!

A Szerencsi Tankerületi Központ által tavaly megnyert sikeres pályázat megvalósult. Ennek a 80 000 000 millió Ft-os támogatásnak eredményeképpen elkészült a mindennapos testnevelés igényeit kielégítő korszerű sportpálya, és az iskolaépületének energetikai felújítása, mely a teljeskörű hőszigetelést, és nyílászáró cseréket jelenti, valamint 2 terem került festésre és az egész iskola leszínezésre, valamint a csapadékvíz elvezetés megoldódott a hátsó udvaron. E pályázat keretében gazdagodtunk 4 digitális táblával, 2 db laptoppal, 1 dokumentumkamerával.
A Tankerület biztosította azokat a tantermi eszközöket, amelyek a megnövekedett igénybevétel miatt szükségszerűvé váltak: padok, asztalok, táblák, zongora. Illetve mindent elkövet, hogy a nevelés-és oktatás magas színvonalon folytatódhasson, és ennek személyi- és eszközigényeit hiánytalanul kielégítse.
Köszönjük és megtisztelőnek tartjuk azt a figyelmet, amellyel a Tankerület a mi kisiskolánkra is figyel, és látja benne azt az értékes munkát, amely kiérdemli, hogy felújítást hajtsanak benne végre, s ezáltal korszerű iskola lehessen.
Továbbá itt szeretnénk megköszönni, a Tankerületnek, hogy egy új iskolabuszt bocsájt a rendelkezésünkre az Abaújszántóról, Golopról, Tállyáról bejárók bejutásának megkönnyítésére.
Köszönettel tartozunk a szülőknek, mert a Jótékonysági bál bevételének nagy részéből sok-sok apró, de fontos, a gyermekek jól létét segítő dolgot sikerült megvalósítanunk: színes fogasok és polcok az első osztályokba, fogas a 8. osztályba, pályavonalazás, cipős szekrény, fellépő póló az énekkarosoknak, molinó az iskolaképével, pozitív gondolatok, fotók az élménybeszámolókhoz, kosárpalánk – hogy csak a legfontosabbakat említsem. Köszönöm néhány szülő tevőleges segítségét a táblarögzítésekben, karnisfelfúrásban, a szekrényjavításokban. Szívesen fogadjuk segítségnyújtásukat hasonló karbantartási munkálatokban. Köszönöm szépen pedagógus kollégáim segítségnyújtását a termek takarításában.
Rátka Község Önkormányzata – ahogy a korábbi években is - segít a tanulóink beszállításában, versenyre, úszásra szállításában, az iskola környezetének szebbé tételében. Köszönjük a Polgármester asszony és a képviselőtestület erkölcsi, és anyagi támogatását a testvériskolai kapcsolatok megvalósításában. Bízunk abban, hogy a következőkben is számíthatunk segítő együttműködésükre.


Prunyi Jánosné