Tavaszi labdarúgó versenyek


Az idei tanévben az összes korcsoportban részt vettünk a diákolimpiai labdarúgó tornákon.
A 2-4. osztályos korosztályos labdarúgó bajnokságban először vettek részt a tanulók. A bajnokság Tokajban volt megrendezve. Nagyon erős ellenfelekkel játszva, kiestünk a selejtezők során, de tapasztalatszerzés céljából sokat tanult a csapat, hogy hova kell eljutni egy ilyen jellegű megmérettetésre.


A IV. korcsoportos ( 7-8.o. ) futsal bajnokságot Szerencsen rendezték meg. A három selejtező mérkőzés során nem szerzett a csapat annyi pontot, hogy tovább jussanak, így 2 vereséggel, és egy győzelemmel tért haza a rátkai csapat.


A III. korcsoportos ( 5-6.o.) kispályás labdarúgó torna helyszíne Tiszalúcon volt. A jó csapatjáték eredményeként a rátkai csapat továbbjutott a selejtezőn. Összhangban játszott a csapat, így megérdemelten küzdötte be a magát a középdöntőbe. Sajnos itt a bajnokságot megnyerő csapat ellen játszottunk, és vereséget szenvedtünk, majd az utolsó mérkőzésünkön Szerencs ellen szenvedtünk vereséget. Összességében jól játszottak a gyerekek. Ebben az erős bajnokságban a továbbjutás is szép eredmény volt a játékosok részéről.


A IV. korcsoportos ( 7-8.o. ) kispályás labdarúgó bajnokság színhelye szintén Tiszalúc volt. Itt a csapatok közötti erőnléti és technikai különbségek elég eltérőek voltak. Győzelem nélkül ért véget a bajnokság a rátkai csapat részéről.