Hurrá nyaralunk!

Ebben a tanévben is lehetősége nyílt az iskolának arra, hogy tanulóinknak az Erzsébet-program keretében a nyári szünetben megszervezzük a napközis tábort, amelyben változatos programokkal vártuk a gyerekeket. Örömmel olvastuk az értesítőt a nyertes pályázatról, amelyben 79 tanítványunk öt turnusban is táborozhatott. A pályázat anyagilag támogatta a megvalósuló programokat, a hozzájuk tartozó költségeket.

A rendelkezésre álló összegből napi négyszeri bőséges étkezést, innivalókat, gyümölcsöt is biztosítottunk a gyerekeknek.

Az összetartozás jeleként Erzsébet-tábor logóval ellátott pólót is kapott minden résztvevő. A táborvezetők igyekeztek olyan programokkal teleszőtt ötnapos nyári kikapcsolódást összeállítani a tanulók számára, amely plusz tudással ruházza fel őket, valamint élményekben is gazdagodtak.

A színes programokon túl élményt jelentett egy új csapat tagjának lenni, ugyanakkor kiszakadhattak a megszokott környezetükből is. Az elmúlt időszak járványügyi helyzete után újra találkozhattak a hosszú hónapok óta nem látott barátaikkal, iskolatársaikkal.

A nyári időszak véget ért, a tábori emlékeket azonban nem felejtjük.

A Táborok eseményei:

I. turnus - kicsik

I. turnus - nagyok

II. turnus